Medlemsfordeler

Meld deg inn i klubben her: https://medlemskap.nif.no/952888

Klubbmesterskap
Vi arrangerer årlig klubbmesterskap i slutten av sesongen. Dette er ekslusivt for medlemmer. Tidspunkt og annen info kan du finne i kalenderen eller i eget innlegg.

Lavere påmeldingsavgift til turneringer
For turnerigner vi arrangerer (eksludert klubbmesterskapet) vil det være påmeldingsavgift og klubbens medlemmer vil ha en lavere avgift enn ikke medlemmer.

Mulighet til å kjøpe klubb rekvisitter
Vi har noen alternativer for klubb merch som er tilgjengelig å bestille. Vi legger inn en bestilling hos Verktøy og Industri en gang hvert kvartal, datoer ligger i kalenderen, og det er kun medlemmer som kan bestille. Klikk her for å komme til klesbestilling.
PS. Alle inntekter går selvfølgelig til klubben.

Sosiale arrangementer
Når sjangsen tilbyr seg prøver vi å arrangere sosiale arrangementer der vi griller, putter, konkurrer litt for morro skyld, og bare samler klubbens medlemmer for å få et så godt miljø blandt oss som mulig.

Bidra til baneutberinger
Vi jobber hele tiden med å få banen vår så fin som mulig, vi er stolte av den og ønsker å fortsette å være det. Ved å være medlem i klubben bidrar du til at vi kan fortsette å forbedre banen!

Fremtidig: Ukentlige treninger
V ihar store planer om å ha ukentlige, eller annenhver ukes treninger i sesongen, og kanskje inne utenom den, mer informajson kommer.