Ukesgolf 2023

Vi har startet opp igjen med ukesgolf. Tirsdager 17:30 er det avkast. Helst møt opp litt før for å ha tid til å gå til hullet du skal starte fra.

Det er en gang i uken der vi møtes for å spille sammen. Vi deler inn i tilfeldige grupper på 4, fordeler oss utover banen på ulike hull og starter samtidig. Runden som spilles blir gjeldende innen metrix, der spillernes rating blir regnet ut. Det blir til slutt kåret en sammenlagt vinner (dette regnes fra spillernes 15 beste runder).

Dette er en fin måte å møte nye spillere på og å skape et godt miljø i klubben. Påmelding skjer via metrix hver uke, her må du ha konto for å kunne melde deg på. Vet du ikke hvordan du melder deg på, kan du møte opp og så viser vi deg.

Ny link blir hver uke lagt ut på facebooksiden vår som du finner her: https://www.facebook.com/EigersundFK