Generell informasjon om frisbeegolf miljøet

Her kommer et innlegg som forklarer litt generelt hvordan det er i frisbeegolfmiljøet og hva vi, som spiller jevnlig, er ute på.

Den gangen vi i klubben samles mest, er når vi har ukesgolf. Det har vi hver tirsdag i sesongen, ca. april til oktober, og starter å spille 17:30. Vi anbefaler at dere møter opp 17:00. For mer informasjon om ukesgolf, gå til denne linken: https://eigersundfgk.no/2023/04/12/ukesgolf-2023/

Med Eigersund Frisbeegolfklubb arrangerer vi også turneringer noen ganger. For eksempel arrangerte vi denne PDGA (forklart lenger nede) turneringen https://eigersundfgk.no/2023/04/12/pdga-turnering-i-lunhulen/ og denne pargolfturneringen (forklart lenger nede) https://eigersundfgk.no/2023/01/09/kunstgressturnering-vel-gjennomfort/

Ellers i løpet av året er det noen av oss som reiser rundt på diverse turneringer. Vi reiser flest ganger inn til Sandnes, men har også til Kristiansand området og Lysebotn blant annet. Når vi reiser på lengre turer kjører og overnatter vi gjerne sammen og har det sosialt og kjekt utenom selve turneringen.

I helgen var vi i Lysebotn og spilte to runder singelturnering på lørdagen, og en runde pargolf turnering på søndagen. Vi kjørte sammen bort i biler og overnattet sammen. I slike forbindelser snakker vi gjerne med de fra Sandnes som har tatt turen, og er sosiale med dem også.

På hverdagslig basis møtes vi å spiller gjevnlig. Vi kan møtes på en fotballbane for å terpe på teknikk, vi går kanskje på en frisbeegolf bane å prøver forskjellige discer på de ulike hullene, deler tips og teknikker med hverandre, og generelt bare koser oss og spiller sammen. Spillere som ønsker seg en runde eller å møtes, informerer resten, og så henger andre seg på om de vil.

På bildet kan du se at vi alle har med oss sekker for å bære discene våre. Vi har alle ulike typer discer vi kaster og generelt prøver ut ulike typer. I sekken har de fleste et håndkle for å tørke discene om de blir våte, en liten pose med kritt til å få bedre grep om discen, en mini til å markere lay, en vannflaske og gjerne ekstra klær.

Vi har også lagt ut et innlegg med ord og uttrykk fra frisbeegolf, følg denne linken for å finne den: https://eigersundfgk.no/2023/06/05/ord-og-uttrykk-fra-frisbeegolf-verden/